Navigation


RSS: inlägg



Vitsippor

2011-04-27 @ 11:25:32, , , Kommentarer (1)

Hejsan..Hoppas att allt är bra med dig..Bara bra med mig..det är så underbart när solen skiner..Jag älskar våren..det är lagom varmt och så vackert när alla blommor kommer fram och knopparna slår ut. Det enda negativa med våren är POLLEN!! Jag har blivit allergisk..och jösses vad det kliar i näsan hela tiden..så nyser man tusen gånger och efter det så kliar det i näsan ännu mera. Ögonen är röda för att jag har kliat så mycket. Jag tror nog att jag måste köpa nå medicin mot det här. Ja det går väl över så småningom.

Har precis lämnat barnen till dagis..på vägen hem så plockade jag lite blommor.



Hade ingen lagom stor vas så jag tog en kruka istället.



Så fint med vitsippor.

Ikväll ska jag jobba..ganska skönt att jobba kväll ändå..man får lite tid för sig själv på dagen och tiden går väldigt fort när man jobbar. Jag har inget att klaga på.

Ha en underbar solig dag

Kram Nadja


Fynd

2011-04-24 @ 11:47:07, , , Kommentarer (2)

Hej det var ett tag sen jag skrev..igår var vi på marknaden här i stan..Anton köpte en ny keps..Rockstar..han har blivit galen i sådana märken..och en Fox t-shirt skulle han absolut ha. Isabella köpte en Lazy town keps och en ballong. Dante köpte en bil och en bil-ballong. Jag hittade en jättefin lampa, fick den för 300..han sa att nypriset var 500 men eftersom jag är så ung så skulle jag få den för 300 för att jag har hela livet framför mig =) så stod det en dam bredvid mig och så sa han att: Till henne skulle jag inte ge samma pris eftersom hon är äldre och hennes liv snart är slut..Ja herregud..det var konstigt argumenterat..men jag köpte lampan iallafall. Så här ser den ut:



Det ska sitta glödlampor i..Gick ner till affären för att köpa glödlampor..då var det fel lampor jag hade köpt!! Klant..Nu måste jag gå ner och byta dom.

Förra veckan fick jag äran att vara med i våran lokaltidning Ena Håbo tidningen:



Framsidan på tidningen.







Det var jätte roligt att dom ville göra ett reportage om mitt pyssel..Jag bloggar även på deras hemsida. Här är länken till tidningen om ni vill läsa reportaget i tidningen.

http://pdf.direktpress.se/flashpublisher/magazine/6277?page=1

http://pdf.direktpress.se/flashpublisher/magazine/6277?page=2

Kopiera och klistar in så kommer du till tidningen.

Har gjort lite pyssel igår morse.



Skrev ut fina texter från internet. Penslade med kaffe, Brände kanterna lite så att det ser gammalt ut. Penslade kanterna ytterligare med lite kaffe. Så blev resultatet.









Verkar bli en fin dag idag med..Underbart..

Ha en riktig fin dag idag..Kul att du ville titta in hos mig.

Kram Nadja


Rosor

2011-04-18 @ 08:08:22, , , Kommentarer (3)

God Morgon




En av ros sorterna som jag har planterat, Royal copenhagen heter sorten.

Och den här sorten heter Alexandra Renaissance

Jag hoppas att rosorna växer sig stora som dom på bilden, vilket jag inte tror att dom gör, för jag har verkligen inte gröna fingrar, mina blommor lyckas alltid dö. Jag vet inte vad jag gör för fel. Ja vi får väl se hur det går med dom.

Ni får ha en underbar dag

Kram Nadja


Trall

2011-04-14 @ 18:15:55, , , Kommentarer (1)

Hej hoppas att du har haft en bra dag..Jag har vart ledig idag..passade på att måla om trallen på baksidan. Färgen tog slut...så jag kunde inte fortsätta med utemöblerna. Dom är körsbärsfärgade..och jag vill måla om dom vita..Får skaffa lite färg sen..Jobbar nu i helgen..så jag lär nog inte orka göra någonting då. Var hem till mamma idag och plockade hennes ögonbryn..Det blev bra..hon såg mycket piggare ut efteråt. Har beställt rosor som jag ska plantera på framsidan..vita och röda..



Så här blev trallen:



I ena hörnet syns det hur trallen såg ut innan..



Det kommer att bli så bra när jag har målat om utemöblerna och gjort lite fint med blommor m.m.
Tar bilder sen när allting blir klart..

Kul att du tittade in.

Ha en underbar kväll

Kram Nadja


Påsk dekoration

2011-04-11 @ 20:38:00, , , Kommentarer (2)


God kväll mina vänner...Idag har jag jobbat i det härliga vädret..Underbart skönt ute har det varit. Man blir mycket piggare..Lugnt på jobbet var det också. Hemma har jag hunnit med lite pyssel också..Gick ut i skogen här utanför våran baksida och plockade lite grenar.



La grenarna i en krona...men man kan ta vad som helst, en fin korg eller en låda..Ja vad som helst =)




Plockade lite torkat gräs också..Nu undrar du väl vad jag ska göra?




En liten påskdekoration. Gjorde ett litet bo av gräset, knäckte 3 ägg och la dom i omlott. La i lite jord i varje ägg och satte dit tussilago, tyvärr så hade dom hunnit slå igen =( Blomman väljer du själv efter vad du tycker om. Dekorerade med lite fjädrar och en lite kyckling.





Får se om våran kattunge låter bli den..Vill ju ha den på köksbordet så att den syns..Men vi får se hur det går..förmodligen ligger gräset utspritt överallt imorgon bitti.





En väldigt enkel dekoration att göra själv...Hoppas att jag kan inspirera dig..För det är absolut det jag vill göra och jag blir så himla glad när du kommenterar..Då vet jag att det är någon som läser och är intresserad. Jag vill också passa på att tacka dig för din tid och hoppas att du kikar in igen.

sov så gott och var rädd om dig i denna galna värld.

Kram Nadja


krona

2011-04-08 @ 09:55:04, , , Kommentarer (3)

 
God morgon, har gjort lite pyssel på morgonen. Ta en konservburk. Ta bort pappret runt.



Klipp bort kanten





Klipp sedan trekanter



Limma fast pärlor på dom vassa hörnen.



man kan ha värmeljus där i eller någon söt liten blomma. Ja vad som helst. så kan man knyta runt något fint band..

Hoppas att du fick lite inspiration =)

Ha en bra dag

Kram


Hemma hos mig

2011-04-07 @ 14:24:44, , , Kommentarer (2)

 
Köket




Köket, tyget vill inte sitta som det ska, den rullar ihop sig på kanterna.




Hallen, dom andra 2 knopparna har jag inte lyckats hitta någonstans, tappade bort dom efter andra målningen. Ska skaffa ett par andra knoppar.


Sovrummet



Min fina ängellampa som jag fick av min älskade familj när jag fyllde år. Den står i sovrummet.



Hallen från ett annat håll. Funderar på hur jag ska göra för att gömma det fula proppskåpet.



Vardagsrummet, lilla fönstret.



Vardagsrummet

Vardagsrummet från en annan vinkel.








 
Lamporna var terracotta färgade förut..men dom fick bli vita =)


En lampkjol, klippte ut en cirkel av spetstyget och satte sit på lampan, knöt en rosett runt.





Fynd från loppis, dom var bruna innan.



Skrev ut fjärilarna på fotopapper och klistrade fast på skåpen



Under skåpen har jag skruvat fast spets.

Så det var lite bilder hemifrån mig, Har fortfarande övervåningen kvar, men jag har inte hunnit att göra om någonting där...så det får bli en annan gång..

Ha en bra dag

Kram Nadja


Vårstädat

2011-04-05 @ 14:13:38, , , Kommentarer (1)

Började dagen med att vårstäda på baksidan..men det gick inte så bra..Tänkte att jag skulle vara duktig och sopa bort barr och löv..men det gick inte så bra i motvind..allt bara blåste tillbaka..så jag gav upp! Tänkte måla om trätrallen..den börjar se så sliten ut..Det hade jag också tänkt göra idag..men det går ju inte..Jag får snällt vänta tills det blir finare väder.

Är otålig också..vill att posten ska komma så att jag får mina tidningar.. (Lantliv, Drömhem & Trädgård och Isabella Tidning) men jag blir lika besviken varje gång =( Ingen tidnng..jag har ju ingen koll på vilket datum tidningarna kommer heller..Så det blir en överraskning varje gång =D

Är trött idag..orkar inte göra någonting..Skulle kunna ligga på soffan hela dagen känns det som. Men det går inte för sig..jag börjar jobba kl 16:00 och slutar inte förrän 22:00..Men jag är så glad att jag jobbar på Aleris Hemtjänst i enköping..Alla som jobbar där är änglar. När man har bra arbetskamrater så vill man mer än gärna gå till jobbet.

Maten står i ugnen så att min älskade familj klarar sig när jag jobbar =)

Jag blev så glad för jag vann en tårta idag =) på Ena Håbo tidningens facebook sida.



Ha en underbar dag.

Kram Nadja


Fönster-bågar

2011-04-04 @ 11:42:42, , , Kommentarer (4)

Hittade en bra hemsida med massa fina Shabby chic saker..och det var inte så dyrt heller. Har man inte lust eller tid att göra själv, så kan man ju köpa därifrån. 


www.eikkala.com heter hemsidan. Hon har sin butik i Bålsta..

Barnen är på dagis och jag ska väl försöka rensa bort lite saker och ställa i förrådet. Försöker hitta spröjsade fönsterbågar. Men jag vet inte vart jag ska leta..Jag vill göra så här med den.



Fast jag vill ha en större modell,  4x4 rutor. Så kan man hänga massa fint i rutorna, eller sätta speglar i rutorna så blir det som ett fönster. Så kan man sätta dit ljushållare längst ner, så speglas ljuset jättefint. Men jag funderar på om jag ska göra en fönsterbåge själv, det kan ju inte vara så svårt. Ja jag får fundera lite till..

Hoppas att du får en bra dag..

Kram Nadja