Navigation


RSS: inlägg



Minns Du

2011-09-28 @ 12:53:24, inredning, , Kommentarer (0)





 

Hej jag ÄLSKAR den här affären..Jag önskar att jag hade en egen sådan affär..Skrev till henne för ett tag sen och frågade om hon behövde nå extra personal, men tyvärr =( Så jag får fortsätta drömma.


Så underbart fint är det där inne, speciellt alla fina kristallkronor.








                                     Och allt vitt, ja allting är fint där inne..man känner sig kär när man går där inne.






     Undrar om hon syr kläderna själv? Det vet jag faktiskt inte. Det hänger massa fina klänningar där som man inte skulle säga nej till.





Och dessa fina speglar, guld är ju så vackert och passar så bra till vitt. Tänk vad lyxigt sovrummet, badrummet, hallen ja vilket rum som helst skulle bli med dom fina speglarna.


















Ja vore jag miljonär så skulle jag köpa allting i affären..

Ha en underbar dag.

Kram Nadja













































































Facebook-Tårtan

2011-09-27 @ 13:05:16, , , Kommentarer (0)

Vann jag den här veckan =) 3:e gången jag vinner nu..Jag älskar den tävlingen..Det är så spännande när man sitter och väntar på att Anna ska skriva frågan..och så ska man vara snabbast =) Och det var jag idag..

Valde prinsesstårtan..



Ha en bra dag..själv är jag hemma med sjukt barn =(

Kram Nadja


Fontän-Lampa

2011-09-20 @ 12:57:03, inredning, , Kommentarer (0)

Hej har precis vart och fyndat en fontän lampa av min vän Victoria..Den blev så fin i hallen..Den är guldfärgad vilket passar bra till tapeterna som är gula. Synd bara att elementet i hallen förstör..och proppskåpet =( Men jag blev nöjd med den iallafall..det är absolut min stil =)



Titta så fint det är redan nu..fast det är ag..tänk vad mysigt det blir på kvällen =)



Ha en underbar dag

Kram Nadja


Tävling!!

2011-09-19 @ 18:27:30, , , Kommentarer (0)

Var med och tävla hos
St Heaven Street om läckert kakafat från B´s skafferi!!!







Vårt Bröllop

2011-09-19 @ 07:34:56, Bröllop, , Kommentarer (0)

Här kommer lite bilder från vårat bröllop.. 2/7-2011










Våran tårta som vi beställde från Ica Maxi..Det var så varmt så tårtan smällte och det blev en spricka..så jag fick dölja den sprickan med jordgubbar..och skriva om texten.


Tandvärk!!

2011-09-19 @ 07:11:16, , , Kommentarer (0)

Det var ett tag sen jag skrev..Vad har hänt sen sist? Ja i onsdag fick jag tandvärk..som bara kom helst plötsligt efter att jag hade tuggat tuggummi..och det blev bara värre och värre!!

Ringde till folktandvården i fredags..men dit kunde jag inte komma för det var lång väntetid..så hon sa att jag skulle försöka ringa till privattandläkarnas jour telefon..som inte var på!! Till slut fick jag tag på en tandläkare..Ingrid Nilsson..Hon verkade vara den enda som hade öppet på fredagar..Alla andra som jag ringde hade stängt.

Hon röntgade min tand och sa att det var infektion i tandköttet och att tanden hade hål ända ner till roten!! Har tidigare tappat en lagning på den tanden..men inte tänkt mer på det..för det har inte gjort ont..

Men dom bestämde sig för att dra ut den..Och hon börrjade..det gick inte så bra..hon fick bara ut småbitar i taget..I 2 timmar höll hon på och kämpade med tanden..som inte ville lossna..så nu har jag kvar en rotbit och har blivit remitterad till akademiska till käk-kirurgen som ska ta bort rotbiten. Den sitter fast i någon klump sa hon.

Usch jag ser inte fram emot att åka dit..Tänk att dom ska skära upp tandköttet..Vill inte!!

Så ta hand om era tänder..Jag har inte haft råd att gå..men nu blir det ju faktiskt ännu dyrare..så jag tänker laga alla mina tänder som jag har tappat lagningar på..och sen skaffa den där tandvårdsförsäkringen.

Idag är det Bellas tur att gå till tandläkaren..Hoppas att det går bra och att hon inte har några hål..

Kram Nadja


Bingo

2011-09-14 @ 11:08:02, , , Kommentarer (0)

God morgon..Det var ett tag sen jag skrev nu..Har surfat runt lite på internet..efter jobb m.m. Då hittade jag den här Bingo sidan..Jag var tvungen att prova en av dom på sidan. ..har man tur så kan man ju faktiskt vinna..Gick inte så bra för mig den här gången..Bättre lycka nästa gång.

Jag gillar faktiskt bingo..spännande att sitta och titta om man vinner..Sitter alltid och håller tummarna för att jag ska få bingo. Det mesta jag har vunnit på bingo är 100 kr. Men jag fick ju iallafall mer än vad det kostade =)



Den sidan gillade jag..för det är en guide till alla olika Bingo-sidor =) Så slipper man googla runt efter allihop. Har man mycket tid på sig så varför inte prova alla Bingo sidorna. Då kommer du säkert vinna någonting..Kanske vinner du storvinsten..Och då kommer du att vara glad för att du gick in på den sidan. Då kan du äntligen unna dig den där resan du drömt om, en ny garderob, en ny bil ja vad du vill =)

Så sluta inte drömma, den finns inom räckhåll =)

Ha en underbar dag.

Kram Nadja


Tidigt

2011-09-04 @ 05:57:45, inredning, , Kommentarer (0)


God morgon..en väldigt tidig morgon..ska till jobbet snart. Jag har fortfarande inte börjat måla på byrån som jag fick av grannen Helena..Men jag funderar på om jag ska göra det idag efter jobbet. Ska även låna hem dammsugaren från jobbet då min egen har gått sönder =( Det började lukta bränt om den..



Bilde nedanför är fortfarande min favoritbild..Och det var sådana speglar jag hade velat hitta på mormors Lumpbod..men det fanns ingenting och dyrt var det..så jag blev lite besviken =/



Det ser så himla mysigt ut.






Jag älskar allt som glittrar..



Nej nu måste jag göra mig i ordning..och åka till jobbet.

Ta hand om dig och berätta för dina nära och kära hur mycket du tycker om dom, en dag finns dom inte här =(

Kram Nadja


Ont

2011-09-01 @ 10:45:30, , , Kommentarer (0)

Vaknade med en rejäl halsont =( Kan knappt svälja..så nu dricker jag en massa varm nyponsoppa och hoppas på att febern inte kommer.

Isabella är på dagis..eftersom hon inte pratar med fröknarna på dagis så har dom extra resurs för henne..och hon får då gå dom dagar jag är ledig..Jag hoppas att det släpper snart..så att alla får se hur duktig och smart hon är egentligen.

Förlåt om jag mitt skrivande är lite nedstämdt just nu..men det beror på den hemska olyckan som drabbade min svägerskas familj =( Man funderar så mycket kring döden och hur alla hans anhöriga ska orka ta sig igenom detta. Vilket kommer att ta tid för dom att lära sig leva med smärtan. Men han hade massor av vänner som tyckte om honom..Och han har det säkert bra där han är.

Jag kommer nog inte orka måla om byrån idag..Känner mig trött och seg =/

Och stackars Danne som har tandvärk..helt svullen i ansiktet..han får knappt på sig moppe hjälmen..den trycker på och så får han jätte ont sen..Blödde även i munnen igår =( Han var ju hos tandläkaren igår..men dom kunde inte göra någonting för att han kunde knappt gapa. så det enda han fick var Kåvepenin..så ska han tillbaka när svullnaden lagt sig..

Ta hand om dig och din familj.

Kram Nadja

Sådär fint har alla Fredriks vänner gjort för honom: