Navigation


RSS: inlägg



Söndags inspiration

2011-02-27 @ 20:18:54, , , Kommentarer (4)

Hej fick lite inspiration när jag läste boken inred och dekorera ljust och lantligt.
Hittade en gammal låda i förrådet.



Tvättade ur den med målartvätt, slipade lite grann och fram med målarpenslarna.


Bella ville såklart vara med och hjälpa till =) Dante med, men han är för liten.



Titta vad bra det går.



Sådär ser den ut nu, står på tork..ska måla den en gång till. Sen ska jag ställa lite blommor i den eller om jag ska ha den som en fruktlåda..Ja jag har inte bestämt mig än.

Gjorde även en lite krona eller vad det kallas.
Hittade en gammal sänghimmelstomme i förrådet.



Klädde den med spets.




Dekorerade med pärlor.



Sådär.

Klippte ut 3 st spetsremsor.



som jag sedan knöt fast på ringen.



Klart, satte dit lite blommor och änglar och i mitten av ringen hängde jag en ljuslykta, syns inte så bra men det blev fint.







Har ingen bra kamera, dags för en ny..den tar så dåliga bilder.





Ja sådär blev det, blev ganska nöjd..Vi ska byta bokhylla med min mamma,,Hon har en vit fin bokhylla, vi har så trångt vardagsrum..så det blir mycket bättre med den..Måste skaffa en annan tv-bänk också..fast bokhylle-bytet blir av i vår när snön försvinner..ska passa på och kasta en massa skräp..Men hoppas att min mamma inte ångrar sig innan dess..

Imorgon blir det jobb igen..

Ha en underbar kväll..

Kram Nadja


*

2011-02-27 @ 12:21:23, , , Kommentarer (0)


Söndag

2011-02-27 @ 12:20:48, , , Kommentarer (1)

Idag ska jag inte göra något speciellt. Ska väl dammsuga lite. Usch jag har ont i tandköttet bredvid visdomstanden.. Hoppas att det går över. Nu i veckan borde Bellas sänghimmel komma. Det ska bli roligt att fixa till hennes rum ordentligt. Hon har inte börjat sova i sin säng än. Får se om hon gör det sen. Av Bellas gamla säng tänkte jag faktiskt snickra ihop något. Tror att det blir blomlådor. Det är ju dumt att kasta bort när man kan återvinna. Ha en bra dag idag kram Nadja


*

2011-02-27 @ 12:07:18, , , Kommentarer (0)


Gammalt

2011-02-26 @ 19:43:46, , , Kommentarer (1)

Här är lite gammalt som jag har gjort, det finns i min förra blogg, orkade inte hålla på och flytta över allt hit. Men jag hoppas att ni kikaer in och blir lite mer inspirerade.


http://angelspirit.mickesei.se/#home


Kram Nadja


Ljust och Lantligt

2011-02-26 @ 19:35:22, , , Kommentarer (1)

Hej fick ingen sovmorgon imorse, Dante väckte mig kl 6:30..Har vart trött hela dagen. Var hem till barnens faster Ellenor på kalas. Barnens kusin Alfons fyller 1 år idag. Bella tyckte att det var så roligt där att hon inte ville åka hem, hon var ledsen hela vägen hem nästan.

Hittade en väldigt inspirerande bok på willys, dom hade bokrea där, Inred och dekorera ljust och lantligt heter boken. 70 kr.

Massa med bra tips.. 

Kattungarna blev vaccinerade igår. Det gick jättebra, dom var så duktiga. Oj nästa helg ska dom flytta =( Det kommer att bli jätte tomt efter dom. Men dom får det bra dit dom kommer.

Usch har inte känt mig på så bra humör idag, Känner mig inte vuxen..och på affären gick en tjej förbi och hon kanske var i 30 års åldern, uppklädd och fin eller vad vet jag hon kanske är sådär fin jämt, men då kände jag mig liten och töntig..Varken fin i håret eller sminkad. Allmänt tråkig. Då funderar jag på varför Danne vill vara med mig överhuvudtaget. Jag kan vara ganska barnslig ibland, speciellt om jag inte är på bra humör. Men det är ju bara upp till mig att ändra på mig, men det är svårt. Ja självförtroendet mitt är inte på topp helt enkelt. Men man har sådana här dagar ibland. Man får helt enkelt skärpa till sig och göra sig fin varje dag.

                                                               


God natt

2011-02-24 @ 21:02:48, , , Kommentarer (0)

God kväll, sitter och tittar på sveriges värsta bilförare, jag fattar inte hur dom har fått körkort överhuvudtaget..eller så överdriver dom bara på programmet..Ja man vet inte.

Imorgon är det sista jobbdagen för den här veckan, ska bli skönt att få sova ut på lördag. Skulle kunna gå och sova nu, men jag vill se Big Brother så jag får tvinga mig själv att vara vaken.

Här kommer lite bilder på Isabella och Dante när vi var på väg till dagis igår förmiddag.





Bella var sur på mig för att hon orkade inte gå, hon ville att jag skulle bära henne, men det gick jag inte med på.






Solen lös jätte starkt, man skulle behövt ha solglasögon på sig.

Ha en trevlig kväll

Kram Nadja


Work in progress

2011-02-23 @ 12:02:59, , , Kommentarer (1)

Hej Nu är Bellas säng klar, iallafall färdig målad och pyntad. Väntar fortfarande på sänghimmeln, ska försöka hitta någon fin matta, gärna en stor för golvet i hennes rum är inte så himla fint. Sen när allt är klart ska jag ta bilder. Men jag tog några bilder på resultatet.


Före



Efter





Fick hjälp av Bella och hennes kompisar Daniella och Isabelle att måla.



Dekorerade sängen med självlysande stjärnor och skrev namnet med glitter.



Stor plats att växa i, men oj vad jag kämpade med att sätta ihop sängen!! Det var viktigt att rätt gavel satt fast med rätt plankor för att botten plankan skulle passa in, och såklart så gjorde jag fel först!! efter många svärord och arga skrik så lyckades jag göra rätt.


Passade även på att måla om hennes sängbord. Så här såg den ut före.





Den här färgen blandade jag ihop själv, lite rött och vitt.



Nu står den på tork, den är inte riktigt färdig, det ska sitta en låda där också som jag inte har målat än. Men jag tar bilder när det är klart. Bella fick välja färgen själv och ville såklart ha rosa =) Synd att tapeterna inte är lila, för det är fint när man matchar med lila. och golvet skulle jag önska att dom böt till något modernare. men inte EHB heller. Dom renoverar aldrig. Just därför skulle jag vilja ha ett eget hus som man får göra som man själv vill i.

Ikväll ska jag jobba ända till 22:00..det är bara att gå och lägga sig när man kommer hem, eller nej föresten så ska jag kolla på Big Brother först.

Ha en underbar dag..och tack för att du tittade in hos mig..

Kram Nadja


Sänghimmel

2011-02-21 @ 12:30:24, , , Kommentarer (1)

Har vart på ÖoB och köpt lite färg, glitter, glow in the dark stjärnor, Det fanns inte rosa färg så jag köpte röd, får blanda den med vit färg så det blir rosa.

Har inte hört något från säljaren än, men jag skickade ett mail till henne, får se om vi kan hämta sängen idag.

Hittade en jättefin sänghimmel till Isabella på Ebay..för bara 60 kr. Sen kan man sy dit lite blommor och fjärilar eller vad man själv tycker är fint. Så ser den ut.



Man kan hitta sådana fjärilar och blommor på ebay för en billig peng.

  

ja dom här kan man få för under 10 kr om man har tur.


Ja jag gillar Ebay, har köpt en massa till bröllopet därifrån, rosenblad, röd tyll för att knyta runt stolarna. Ringarna, Isabellas klänning..ja massor..Och det har inte vart dyrt alls. Det är bra när man måste ha ett budget bröllop.

Jag hoppas verkligen att vi får sängen idag, är otålig! Vill börja på en gång. Jag har verkligen inget  tålamod alls..Allt ska hända nu..Men jag får helt enkelt vänta.

Ha en underbar dag och tack för din tid.

Kram Nadja




*

2011-02-21 @ 08:24:02, , , Kommentarer (0)


*

2011-02-21 @ 08:21:56, , , Kommentarer (0)


Ny säng till Bella

2011-02-20 @ 18:37:36, , , Kommentarer (1)



Hittade lite inspirerande bilder.



Det är så fint när man har tyg för fönstrena.



Vilket fint bord, så får man själv välja vad man vill visa upp.







Hittade en säng till Bella på tradera, inte mycket för världen ljust nu, men vänta bara tills jag är klar med den. Det ska bli en riktig prinsess säng, Bilder kommer såklart. Ska även försöka mig på att sy en sänghimmel till henne.






Hade även tur för sängen fanns här i enköping..och ett stenkast ifrån vart vi bor. Så nu väntar jag bara att säljaren ska höra av sig. så att vi kan bestämma tid och dag så jag kan åka och hämta sängen. Bella kommer att bli så glad när sängen blir färdig. 

Jobbar helgen är över, långa dagar har det vart. Imorgon är jag ledig. Ska bli skönt. 

Har en massa tvätt som jag måste ta itu med, men jag orkar verkligen inte. Har ingen lust att tvätta just nu, men högen bara växer och växer..så jag blir tvungen, men oj vad skönt det kommer att kännas när tvätten är klar sen..

Ha en riktigt skön kväll nu och tack för att du tog dig tid att läsa.

Kram Nadja 


*

2011-02-20 @ 18:14:08, , , Kommentarer (0)

Blogg listad på Bloggtoppen.se


*

2011-02-20 @ 18:10:15, , , Kommentarer (0)

Bloggparaden


Huga huga vad kallt!!

2011-02-19 @ 19:20:30, , , Kommentarer (2)

Det var 20 minus ute i morse när jag åkte till jobbet!! Inte okej..Fy jag har frusit hela dagen, Ont i halsen har jag också =( Lät som en karl imorse. Rösten var hes och mörk. Men gurglade med saltvatten,  så blev det mycket bättre. Har vart trött hela dagen, kroppen och knoppen vill inte hänga med alls idag.



Vägen till dagis.





Fannalunds Förskola- Enköpings bästa förskola.



Här lekte min sambo Danne när han var liten..Uppe på berget..Han bodde där bakom.



Världens gosigaste lilla Morris



Morris igen





Inte länge kvar nu tills kattungarna flyttar =(



Isabella kom på att vi skulle göra sådana här nyttiga snacks. Hon hade sett det på bolibompa. Det är physalis, avocado, vindruvor och ostbitar. Jättegott.



Tittut



Jag vill att våren ska vara här nu.



Ikväll blir det melodifestivalen, Har inte tjuvlyssnat på bidragen än, men jag antar att shirley clamp och eric saade går vidare till finalen. Är man känd innan så går man automatiskt vidare, Tråkigt tycker jag. Dom borde ta in "vanliga människor" som sjunger så att det inte är en enda kändis med, då kanske rätt låt skulle vinna. Ska gå och gurgla lite salt och bakpulver vatten så att jag får bort min halsont.
Kul att du ville titta in hos mig..

Kram Nadja


Vill köpa hus

2011-02-17 @ 20:42:50, , , Kommentarer (5)

Har hittat en massa fina saker på olika hemsidor.

www.rosorpaallt.se

www.shabbychic.com

www.ofeliashus.se

www.trend4you.se

Ja det finns en massa fina shabby chic saker där.
Brukar kolla på www.hemnet.se lite då och då..Det här huset skulle jag vilja köpa.

                

         

 

 

      

JA DET FINNS EN MASSA FLER BILDER MEN DET TOG FÖR LÅNG TID ATT LADDA UPP ALLA..


Prinsessa

2011-02-17 @ 13:14:15, , , Kommentarer (3)

Hejsan, har precis vart till apoteket, Dante andas tungt igen, har lite feber och är snorig. Köpte medicin till honom och avmaskningsmedel till katterna.

Håller på och letar ny säng till Isabella..och dom här fastnade hon för..Lite för dyra..men tänk vad roligt för en liten prinsess tjej att få sova i en sån säng..









En av dom här sängarna kostar 47.000.00 dollar!!!

Ja blir jag miljonär någon gång i framtiden så ska Bella få en sån säng.

Ha en underbar dag idag

kram Nadja


Sofias Änglar

2011-02-16 @ 19:18:56, , , Kommentarer (1)

Det fortsätter att vara kallt ute, usch inge roligt. Om jag fick bestämma så skulle det vara sommar och soligt. Som det är nu så fryser man till och med inomhus. Iskallt här hemma. Träffade min farfar på affären idag, det var roligt för vi träffas inte så ofta, Han visste inte om han skulle komma på bröllopet, om han har hälsan sa han.

Jobbat har jag gjort idag, men imorgon är jag ledig, eller ledig är man ju aldrig. Finns alltid något man måste göra hemma, Tänk om man fick sova så länge man ville, bara göra ingenting under en hel dag. Utan att bli störd. Det skulle vara skönt, men då skulle man väl bli uttråkad.

Tittade på Sofias änglar igår, usch vilket sorgligt avsnitt, tjejen som dom hjälpte hade nyligen förlorat sin man i leukemi. Det är alltid sorgligt att titta på det, men man kan inte låta bli heller.

Funderar på att byta rum med Anton så att vi får det stora rummet på övervåningen. Då är vi närmare Bellas rum, kanske kan hon äntligen börja sova i sitt rum i sin egna säng. Som det är nu så sover Bella i Dantes säng i vårat rum, Dante sover emellan oss, sen på natten kommer bella krypandes upp i våran säng. Så längst in ligger Bella på min kudde, ibland på mitt huvud, jag ligger som en inpackad sill emellan Dante och Bella. Danne ligger på andra sidan och balanserar på kanten hela natten. Inte undra på att man blir trött på dagarna, när man inte får sova ordentligt.

Ja vi får se hur det blir med det.

Barnen har blivit hostiga och snoriga igen!! Herregud ska dom aldrig få vara friska. Och få i dom medicin det går ju bara inte, då hostar dom hellre..Nej måste gå, Dante är ledsen.


*

2011-02-14 @ 18:29:37, , , Kommentarer (0)


Lugn Helg

2011-02-13 @ 18:15:19, , , Kommentarer (0)

Hej har haft en ganska lugn helg. Isabella hade sitt andra kalas. Den här gången med sina kompisar, Dom åt tårta och hade fiskedamm. Helgerna går så fort när man är ledig, fast i och för sig så går det fort när man jobbar också.

Åh jag blir tokig på mina öron, Det kliar hela tiden i dom. Sen för att jag kliar så mycket så blir det sårskorpor. Sen kan jag inte låta bli dom där sårskorporna heller. Så börjar det om igen!! Ska snart till husläkaren så jag får ta upp alla mina krämpor.

Anton ska också till husläkaren , han har ont i magen varje dag, det är inte gluten allergi iallafall. Men han får ont även fast han äter laktosfritt. Så vi får väl se vad doktorn säger.

Jag har inte inlett något nytt make-over projekt än, Har inte hittat någon bra möbel att göra om. Men man måste ju inte hålla på hela tiden. Även fast det kryper i benen när man sitter still, känns som om jag måste göra något hela tiden.

Behöver gå och kolla min syn också, Isabella var till akademiska förra veckan och kollade ögonen, Det var bra, hon behöver inga glasögon, men skärpan var inte lika på båda ögonen så vi måste komma tillbaka om ett halvår, men jag passade på att titta på deras syn-tavla och kolla hur bra jag ser. Och på högra ögat såg jag inte lika bra, så jag måste boka en tid för synundersökning.

Melodifestivalen var inte alls bra den här veckan, var nog ingen låt man fastnade för.

Imorgon ska jag jobba, ha en fortsatt trevlig kväll.

Förreseten så är alla katterna sålda nu. Det har vart folk här och tittat på dom nu i helgen. Kommer att bli tomt efter dom men också skönt, för det är ganska mycket jobb med dom. Den 21:a ska kattungarna vaccineras och Mimmi ska kastreras, kanske hon bli normal sen och slutar att bajsa på golvet.

Ta hand om dig nu och hoppas att du kommer tillbaka.

Kram Nadja


Nedräkning

2011-02-11 @ 12:15:20, , , Kommentarer (0)

                                                   


Nya tidningar

2011-02-11 @ 12:14:24, , , Kommentarer (0)



Nya tidningar att gotta mig i, som jag kommer att bläddra i säkert 100 gånger.



Såhär mycket snö har det kommit!! Gick till affären nyligen och det var inte plogat alls vid övergångsstället så man fick ju kämpa sig över med vagn och allt!! Imorse skottade jag utanför på våran framsida..jösses vad jag blev svettig, massor med snö. Men nu kan man gå iallafall.



Massor!!



Men det är ju fint också.

Fredag idag igen, Bella har 5 års kontroll idag + vaccination. Sen efter det ska vi åka och köpa fredagsmys. Till och med katterna har fått fredagsmys idag..Kokade fisk och gav dom mjölk i morse. Det var verkligen uppskattat..Tallrikarna blev tomma på ett ögonblick.



Lilla Gos tittar på TV.


Nu är det bara 139 dagar kvar tills vi gifter oss. Åh vad jag önskar att det vore nu. Sommar och varmt. Det kommer att bli en bra dag. Det känns långt bort just nu, men tiden går ju så himla fort så vi är snart där. Och då lär man ju bli stressad för saker man inte hunnit göra. Hoppas att man är smart nog att göra allting långt i förväg. Jag vill vågpermanenta håret. Men jag vet inte om jag vågar. När jag gjort det själv dom 2 senaste gångerna så har jag bränt mitt hår. Men inte tror jag att dom gör det när man går till frisören. Men vågar jag ta den risken. Vill ju inte bränna håret igen, nu när det börjar bli så långt. Mitt hår växer så himla sakta.


Ha en underbar dag

och hoppas att du kommer tillbaka igen

Kram Nadja


Kalas

2011-02-08 @ 09:07:53, , , Kommentarer (0)

God morgon, Igår fyllde min lilla prinsessa 5 år. Faster jessica och mormor kom på besök. Av mormor fick Bella ett prinsesstält, en liten docka som ligger i en liten ask, halsband+armband och godis. Av Faster Jessica fick Bella kläder, en jättegullig tröja med 2 kattungar som är lika våra kattungar. Så det blir som ett litet minne av dom, och jättefina jeans till. Av oss fick Bella en prinsess-ryggsäck, pysselbok, pennor och pärlset. På lördag ska Bella ha ett litet kalas för sina kompisar med fiskedamm m.m.










Jag har fortsatt med mitt skapande här hemma. Målat om en byrå i hallen och sytt ett överkast till sängen.




Före

 



Efter



Behöver  måla ett lager till på byrån.  Men jag tycker att det blev mycket bättre nu.

Ikväll ska jag jobba och imorgon ska jag åka till akademiska med Isabella, hon ska kolla ögonen. Hoppas att det går bra.

Usch inatt drömde jag att Anton hade fått hjärtattack och hade åkt in till sjukhuset och fått en pacemaker. Och allt det hade hänt när jag jobbade, och Danne ringde inte ens mig, utan det fick jag reda på när jag kom hem. Usch det var riktigt obehagligt. Tur att det bara var en dröm.


skapande på gång

2011-02-05 @ 19:25:31, , , Kommentarer (0)


Hej hade en massa tyg över så jag bestämde mig för att sy lite. Det blev nya kuddar.







Slutresultatet av mitt skapande.


   

Skapande på hög nivå =)




Totalt 6 kuddar blev det.





Har haft en bra dag idag, Jobbat till 14:00. Den har dagen har verkligen gått fort. Har faktiskt hunnit med att storstäda toaletten nere. Katterna grisar ner så mycket. Det ligger pellets överallt på toaletten. Men nu är det sanerat därinne. Ingen som vill ha en gammal tramporgel? Vi vill inte ha den kvar och den står bara i vägen här. Skriv en kommentar isåfall. Ikväll blir det melodifestivalen för hela slanten, Förresten så har jag vunnit biljetter till melodifestivalen, fast jag vet inte om det är till finalen eller inte, Har inte fått nå biljetter än iallafall.

Tävlingen om biljetter till melodifestivalen är avgjord.

Den 5:e februari inleds Melodifestivalen 2011 med första delfinalen i Luleå. Vi har fått in en hel del bidrag och favoriterna har röstats fram.


Nedan presenterar vi de 20 lyckliga vinnarna.

Rolf Svärdström, Svärdsjö
Annette, Andersson, Gråbo
Ulrika, Sjögren, Sävedalen
Maria, Johansson, Hallstahammar
Nadja, Seise, Enköping
Elisabeth, Curto, Leksand
Helena, Hansson, Falkenberg
Åsa, Valfridsson, Djurmo
Marianne, Karlsson
Milla, Cederholm, Fagervik
Lars, Nordlund, Allingsås
Karin, Daneberger, Nyköping
Maritha, Larsson, Billesholm
Markus, Larsson, Lund
Maria, Berg von Linde, Tågarp
Alexander, Bredén, Helsingborg
Haidi, Lundqvist, Halmstad
Charlotte, Ingelström, Stehag
Jeanette, Viklund, Hortlax
Anna, Johansson, Kalvsund

Stort grattis till er alla.

Kategorier:


Nybakat

2011-02-04 @ 09:25:15, , , Kommentarer (0)

God morgon, just snöar det ute, usch! Jag trodde att det här skulle smälta bort nu. Förhoppningsvis så övergår det till regn. Fredag idag igen. Veckorna går fort. Köte tidningen Hus och Hem och där fanns det en ritning på hur man bygger en soffa till hallen, som man kan förvara skorna i. Varje familjemedlem får sitt eget skåp. Jättefint var det, men den skulle inte passa i min hall för det är så litet.

Jag har funderat på vad mitt nästa projekt ska bli och just nu har jag idé torka. Men rätt som det är så ploppar det upp. Brukar ofta komma på saker att göra när jag går och lägger mig. Ligger och tänker innan jag somnar och det är då dom bästa idéerna kommer.

Jag har brist på doftljus, så jag gjorde min egen.




ta en doftlampa och lägg i ett värmeljus som du har tagit ut ur folien.

  



Ta bort veken från ljuset och lägg i värmeljuset i doftlampan. Häll i lite vaniljsocker och kakao.




Tänd sedan ljuset under doftlampan, då smälter allting ihop och det luktar nybakat i hela lägenheten.











Hopplöst

2011-02-02 @ 20:00:46, , , Kommentarer (0)

Hej jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om just nu, Har fått den där jobbiga känslan igen, då allt känns hopplöst, jag känner inte för att göra någonting. =/

Vet inte varför jag får den känslan, men den kommer lite då och då. Kanske beror det på att jag är trött...ja jag vet inte. Idag var det en 15 årig flicka som blev påkörd av bussen när hon skulle gå över vägen. Här hemma i enköping..Stackars alla inblandade. Fy vad jobbigt för flickans familj, och även busschauffören.

Man måste verkligen vara rädd om sina närmaste. Det kan ju hända vem som helst. Ta vara på tiden.

Imorgon ska jag jobba igen efter att jag vart hemma med Anton som var sjuk. Ska bli skönt faktiskt. ha någonting att göra. Och hoppas att barnen håller sig friska nu.


*

2011-02-02 @ 14:36:55, , , Kommentarer (0)


10 snabba tips.

2011-02-02 @ 11:45:56, , , Kommentarer (1)

Jag ska försöka göra min egen make-up och hår på bröllopsdagen, får se hur det går! Kommer ju inte bli lika bra som hos frisören, men eftersom bröllopet är så tidigt så hinner jag inte bli klar innan bröllopet börjar, så  jag får försöka själv. Jag har ju tid på mig att öva, och hittade bra tips på en bröllopssida.


Veckan innan bröllopet kan du gärna börja förbereda ditt ansikte med en och annan ansiktsmask, och även lite peeling. Det finns särskild peeling för läpparna som gör dem mjuka och finna.



Bra verktyg är A och O för en snygg och hållbar makeup. Satsa på penslar och borstar av bra kvalitet och håll dem rena och fräscha.

  1. Puder skall inte borstas på, utan "tryckas in", och borstas av. Då sitter det bättre, och ser mer naturligt ut.

  2. Glittriga ögonskuggor passar inte riktigt till en bröllopsmakeup, spar dem till andra partyn!

  3. Läppglans sitter inte så bra, så hoppa över dem på din bröllopsdag.

  4. Makeup-pennor av olika slag skall ha en vass udd för att ge ett bra resultat. Lägg dem i kyl eller frys en stund innan du vässar dem så går det lättare.

  5. Om ögonbrynen skall plockas bör detta göras ett par dagar innan bröllopet. Detta gäller även färgning av fransar och ögonbryn.

  6. Tänk på att din hudton i ansiktet inte skall skilja sig ifrån den på hals och bröst. Eventuellt kan det behövas lite puder eller rouge även där, akta klänningen bara!

  7. Ta med ett lite mörkare, matchande läppstift till festen på kvällen. Då kan du förstärka makeupen en aning.

  8. Om du bär glasögon kan du ta i lite mera när du målar ögonen.


Make-over

2011-02-01 @ 19:52:35, , , Kommentarer (0)

Hittade ett gammalt skåp i förrådet som jag tog in och målade om.

100_3226               

Såhär såg det ut innan. Tråkig träfärgad hylla.



100_3227

Fick hjälp av barnen att måla.



Så duktiga så, Tittut bakom hyllan =)







Såhär blev slutresultatet, satte upp ett tyg framför så att man kan förvara saker bakom utan att det ser stökigt ut.




Lite blommor på så blev det mycket finare, Färgen hade inte riktigt torkat när jag tog fotot.






Här inne kan man förvara det man inte vill ska ligga framme.




Hallen, med den nymålade spegeln, som var mörkbrun innan.




Hallen




Vardagsrummet med den nymålade blompallen, krukan och klockan. Klockan var mörkbrun innan, pallen var gammal och sliten, och krukan var orange..Mycket bättre nu tycker jag.


Hej

2011-02-01 @ 12:29:50, , , Kommentarer (0)

Hej jag har skaffat en ny blogg igen. Men den som min farbror gjorde fungerade inte riktigt som jag ville, Micke-Hoppas att du inte blir allt för arg.

Det jag skriver om i min blogg är om min vardag, mina make-overs hemma, och om mitt stundande bröllop.

Så jag hoppas att jag kommer att kunna inspirera dig i din vardag.

Kram Nadja


Välkommen till min nya blogg!

2011-02-01 @ 09:24:01, , , Kommentarer (0)